คณาจารย์ชาวต่างชาติ

Position: Lecturer
Tel: 02-613-2304
Fax: 02-226-5652

Research interests:

Academic background:

Professional background:

Publication:

International law and international organizations
International criminal law
European law and politics
Human rights

Studies of Law at Humboldt-Universität (Berlin, Germany) and Université de Paris I - Panthéon-Sorbonne
PhD studies (Dr. iur.) and doctoral thesis at Humboldt-Universität, Berlin, on the criminal liability of journalists with regards to the disclosure of state secrets
Lectures at China University of Political Science and Law, Beijing, China

Worked as a lawyer in an international commercial law firm
Worked as a lawyer in a criminal law firm

Geheimnisverrat – Die Beteiligung von Journalisten an der Verletzung von Dienstgeheimnissen [The Criminal Liability of Journalists with regard to the Publication of State Secrets], Duncker & Humblot, Berlin, 2011